Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

NTO Başkanı Özyurt, Bölgesel Ekonomi Masasında Yerini Aldı

GÜNDEM 21.04.2025 - 15:07, Güncelleme: 21.04.2025 - 15:07 1600 kez okundu.
 

NTO Başkanı Özyurt, Bölgesel Ekonomi Masasında Yerini Aldı

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte düzenlenen istişare toplantısına katılım sağladı.

Gerçekleştirilen toplantıda; Küresel ticaret savaşlarının Türkiye ekonomisine yansımaları, Bölgemizde yaşanan ekonomik gelişmeler, İş dünyasının mevcut sorunları ve beklentileri, Sektörel talepler ve çözüm önerileri ele alındı. Başkan Özyurt, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede: “Bölgesel kalkınmayı önceleyen ve reel sektöre rehberlik eden bir vizyonla çalışmaya devam ediyoruz. Nizip iş dünyasının taleplerini dile getirmek ve ortak akılla hareket etmek bizler için son derece kıymetlidir. Bu tür toplantılar, bölgesel iş birliğini ve ekonomik dayanışmayı güçlendirmektedir.” dedi. Nizip Ticaret Odası olarak, üyelerimizin sesi olmaya, iş dünyasının gelişimi için yürütülen çalışmalara aktif katkı sağlamaya devam edeceğiz.
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte düzenlenen istişare toplantısına katılım sağladı.

Gerçekleştirilen toplantıda; Küresel ticaret savaşlarının Türkiye ekonomisine yansımaları, Bölgemizde yaşanan ekonomik gelişmeler, İş dünyasının mevcut sorunları ve beklentileri, Sektörel talepler ve çözüm önerileri ele alındı. Başkan Özyurt, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede:

“Bölgesel kalkınmayı önceleyen ve reel sektöre rehberlik eden bir vizyonla çalışmaya devam ediyoruz. Nizip iş dünyasının taleplerini dile getirmek ve ortak akılla hareket etmek bizler için son derece kıymetlidir. Bu tür toplantılar, bölgesel iş birliğini ve ekonomik dayanışmayı güçlendirmektedir.” dedi. Nizip Ticaret Odası olarak, üyelerimizin sesi olmaya, iş dünyasının gelişimi için yürütülen çalışmalara aktif katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gaziantepgapgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.