VATAN SEVERLER PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TURHAN GEDİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Sayın Genel Başkan  Yadımcı Turhan Gedik şunları ifade etti. ilk
Başta olmak üzere Sayın Başkanımız bizlere güvenerek Siyasi parti kurmak için Çalışmalarına Başladı. Büyük emekleriyle azimle    ve Sonunda  '' Vatan Severler " partisi lideri kurucusu Sayın Genel  Başkan Yılmaz Gülümser'in hayaline kavuştu ve partisini kurdu. Sevgili Başkanımız    Yılmaz Gülümser.
Ve  Tüm mücedeleriyle ile Tüm ülkeleri dolaşan değerli sayın Genel Başkan vekilimiz Asuman Özdemir Başkanımız  ve  Medya iletişimler den sorumlusu bizim için uğraşan çabalayan  Genel Başkan yardımcısı sayın Sibel Demirdiş Başkanımıza Tüm çalışmalarına  Başarılar dilerim ve cani gönülden destekleyen Genel Başkan yardımcılarımızı  selamlarımızı iletiyoruz. yurdun dört bir yanında bulunan il ve ilçe  Başkanlarımızı tebrikler ediyorum  ve dava arkadaşlarımızın Hayırlı ramazanlar dilerim.

Genel Başkan yardımcısı Turhan Gedik Güncel konuşmalar yaptı.

"Biliyorsunuz ki ülkemizde eski ve yeni olmak üzere 100'ün  üzerinde parti mevcut buna davasını satarlar parti başında iken bırakıp gidenler  partisi ile arası açılanlar ve sonuç olarak  anlaşılan ve herkes kendilerinin siyasi  geleceğini düşünüyor. 
Halkın düşünen kimseler yok tek dertleri uzun yıllar  oturmak istedikleri  bir koltuktur.
Enteresan bir durum'da 29/30 yıl gibi bir aradan sonra heralde maç arası sanarak tekrardan halkım beni özledi onlara hala birseyler vermek istiyorum diyerek ortaya çıkan eski bir siyasetçi var. hazır parti derdinde çünkü harcayacak zamanı yok. 
Bu nedelerle tabiki bir parti genel Başkanımızı arayarak davet ederek konuştuğu ve konuşmak için müsade istedi "sayın  Gülümser bir parti Başkanın dan tokat gibi  yanıtladı hayır cevabı aldı" bu parti Başkanımızı tanırım ve çok takdir ederim severim ve kendi adıma çok teşekkür ederim gereken cevap vermiş olmasından dolayı. Sayın Yılmaz Gülümser  Başkanımızda gurur duyuyorum.
Biz henüz yeni bir partiyiz  belki ama kimseden geri kalan eksik bir yanımız yok tek eksiğimiz onlar Devletin her türlü imkanı ile var olurken bizler sade halkın gücü ile var olacağız bunun en büyük  göstergesidir.
Sayın Genel Başkanımız  Yılmaz Gülümser'in anadoluyu karış karış gezmesidir.
Partimiz bünyesinde bulunan genç arkadaşlarımızı gördükçe daha ileri gideceğimize umudumuz artıyor.
Çalışmalarımız bu yönde olacak ve olmalıdır. genç arkadaşlarımız da çok iyi çalışacaklar ve tane tane çoğalacağız  emin adımlarla Önderimiz ATATÜRK'ün de dediği gibi o güç damarlarındaki asil kanda  mevcut'tur.
Bizler hiç bir arkadaşımızın kim nereli nedir  bu alevi' mi  sünni'mi  yoksa türk'mü  kürt'mü  diye ayırd  etmeden  dini inancı  nedir diye  sorup sorgulamadan  birleşerek 'bunu harmanlayarak iç içe insan gibi yaşamayı ve herkesin özgürlüğüne sahip  çıkarak sağlayacağız  zaman çalışma zamanı dır. Çocuklarımızın geleceğini için vatanımızın geleceğini korumak görevimizdir. Bizlerin göçmenler gibi analarını babalarını kadınlarını kızlarını bırakıp kaçanlar gibi sığındıkları 2'ci bir vatanımız olmaz olamaz tek vatan vardır sadece TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ' di.
Bizler esaret ve emir altında  yaşayamayız  bu vatan bizim hep bizim kalacak bölmek isteyenlere karşı kanımızın son damlasına akana kadar  savaşacağız kimki  bu ülkeye göz dikmiş ise kimki bu ülkeye hainlik etmiş ise kim ki  bu ülkenin malını har vurup harman savurmuş ona buna satmış ise zamanı geldiğinde mutlaka hesabı sorulacaktır ve bunu el ele başaracağımız dan eminim. 
Bu nedenle değerli dava arkadaşlarımızla çok çalışacağız hep birlikte olarak.
Unutmayınki ülkemizde yaşananlar orta hergün üst üste gelen zamlarla artık milletin canına tak etmiştir. alım gücü günden güne iyice eriyip bitmiştir. bu durumdan etkilenmeyen 25 bir kesim vardır onlarda bana dokunmayan binyıl yaşasın diyen kesimdir.
Çünkü bunların gelirleri fazlası ile vardır. bunlar sadece aynada kendilerini görmekteler.
Ama bizler 81 milyon  çalışıp var olacağız  bizlerin önceliği halkın refahı için olacak üretim olmadığı sürece dışa bağımlı olmaktan kurtulmamız mümkün  değildir.
Sayın Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser bu partiyi kuracağını söylerken ilk anda çok şaşırdım böyle bir zamanda zor geldi bana açıkcası ama amaçlarını vede hedeflerini anlattığı onur duyarak başladım burada  belki onunla yürümekten onur duyarak başladım.
Burada belki kısa vadede olmasada uzun vadede çok başarılı olacağımızı düşünüyorum ve inanıyorum. Bunu da hep beraber el ele vererek yapabiliriz dava arkadaşlarımızla  hiç birşey imkansız değildir.
İnanmak başarmanın kardeşidir. bizler'de inanarak kardeşçe  bunu başaracağız en kısa zamanda  yoktan var ederek  yokluklar içinde bu cennet vatanı kurarak bizlere armağan edenlere   ilk başta ÖNDERİMİZ  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ve silah arkadaşlarına teşkkür ederek en yakın zamanda  ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ' ayarlarına geri dönmemiz şarttır. bizler bu yola bu amaçla çıkmış bulunuyoruz. hiç kimseden zerre kadar korkumuz olmasın ve olmazda.
Sayın Genel Başkan Yılmaz Gülümser  ve sayın Genel Başkan vekili sayın Genel Başkan yardımcılar aslında  tamda zamanında kurulmuş bir partiyiz neden derseniz artık insanlar bıktılar aynı hikayeleri dinlemekten yeni yüzler yeni parti aramaktalar neden biz olmayalım neden ? 
Sokaklarda aç insanlar yokluktan çocuğuna birşeyler alamadığı için intihar eden analar ve  babalar dır.
Atanamayan çok genç üniversite mezunu gençlerimiz heba oluyorlar kayboluyorlar.
Kendi milletine sahip çıkmayanlar kendi doldurdukları ne olduğu belli olmayan göçmenlere sahip çıkanlara karşı durmalı ve bunun önüne geçilmelidir temizlenmelidir.
Bu ülkeye zararı olanlar Ayıklanmalıdır.
Yıllarca çalışıp emekli olan ama aldığı maaşla geçinemeyenlerin durumu ortadadır. çalışan kesimin emekçinin hergün kepenklerini kapatan esnafın durumları ortadadır malesef
Bizler bu insanlara refah ve daha rahat yaşacakları ortamları hazırlamak ve yaşam haklarını yaratmak ve bu hakları onlara vermeliyiz.
O günleri hep birlikte göreceğiz ve yaşatacağız  temeni ederim.
Insanların hepsinin kardeşce ve huzur içinde yaşamalarını sağlamalıyız. sokağa çıkınca rahat etmesi için elinizden gelenin en iyisini yapmalıyız çünkü bunu hakediyor  bizim halkımız.
Hem öğrenip hemde öğretmeliyiz okullara tekrar dan çıkarılan bütün dersler konmalı dır. 'ATATÜRK' tekrar ders kitaplarında olmalıdır ve bunu yaşatacağız örnek alacağımız zamanında korkup kapatanların kapattıkları ' köy enstitülerinin ayarında bir sistem kurulmalı '
Köy enstitüleri dursaydı emin olunki bambaşka bir ülke olurduk ogün emperyalistler le işbirliği yapanlar bizi dışa bağımlı hale getirmişler dir.
Dışa bağımlı olmaktan kurtulacağız hep beraber çalışarak mecburuz kurtulmaya bunu da üretim yaparak  yaparız.
Sadece ben bunlara inanıyorum sizlerde inanın arkadaşlar ve inandığımızı düşünüyorum yoksa bu yola beraber girmezdik.
Sözlerini tamamladı Vatan Severler partisi Genel Başkan yardımcısı Turhan Gedik. 

Vatan Severler Partisi Kurucu lideri Genel Başkan Yılmaz Gülümser