Uyuşturucu Operesyonunda 8 Kişi Yakalandı

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Düztepe Şehit Hüseyin Cengiz Polis Merkezi Amirliği Narkotim ekiplerice uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucu;

1- Turanemeksiz mahallesinde bir ikamete yapılan operasyonda, 0.60 gram 2 fişek halinde metamfetamin,    6 gram esrar, 1 adet tabanca,  1 adet pompalı tüfek  ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen  3 bin  5 TL  para el geçirilmiş, M,Y., K.Y ve H.Ç isimli 3 şüpheli şahıs ise yakalanarak gözaltına alınmıştır. Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan K.Y tutuklanmasına müteakip cezaevine teslim edilmiş, diğer şüpheliler ise serbest kalmıştır.

2- Sakarya mahallesinde bir ikamete yapılan operasyonda ise 31 gram esrar, 6,10 gram 4 fişek halinde esrar ve 3.25 gram 1 fişek esrar maddesi ele geçirilmiş, A.Y., S,Ş, İ.H.Ç, M.P ve B.B  isimli 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan A.Y ve S,Ş,  tutuklanmasına müteakip cezaevine teslim edilmiş, diğer şüpheliler ise serbest kalmıştır.