ŞEHİTKAMİL’DEKİ KARAOKE YARIŞMASININ FİNALİ YAPILDI

Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil Kaymakamlığı ve Şehitkamil Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, ilçedeki özel ve devlet okullarından 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencileri yarıştı. Gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayan yarışma, aynı zamanda gençlerin kendilerini ifade etmelerine ve yeteneklerini sergilemelerine de olanak tanıdı.

 

Şehitkamil Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmanın finalinde genç yetenekler, hünerlerini sergiledi. Jüri üyelerinin titizlikle değerlendirdiği performanslar sonucunda dereceye giren öğrenciler belirlendi.

 

Finalde birinci olarak büyük ödülün sahibi olan Hamiyet İbrahim Göze Anadolu Lisesi öğrencisi Rüya Akgül, 10.000 TL’lik ödülü kazanarak büyük bir başarıya imza attı. İkinci olan Gaziantep Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Naz Şencay ise 5.000 TL’lik ödülün sahibi oldu. Üçüncü sırayı alan Özel Benim Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Nilsu Yelekçi, 3.000 TL’lik ödül kazandı.

 

Yarışmada, Dr. Nilüfer Özyurt Anadolu Lisesi öğrencisi Özlem Gezer ile Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Şahan da finalde gösterdikleri performansla 2.000 TL’lik ödül kazanarak takdir topladılar.

 

Dereceye giren öğrenciler için düzenlenecek törenle ödüller sahiplerine takdim edilecek.