SEÇKİN FOTOĞRAFÇILARIN ESERLERİ GAÜN’DE SERGİLENDİ

GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğin açılışında konuşan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, sanat ve sanatçıyı her zaman desteklediklerini ve bu desteklerinin karşılığı olarak da ödüller alarak taçlandırıldığını vurguladı. Rektör Prof. Dr. Gür, “Üniversite olarak yoğun bir şekilde Gaziantep’teki sanatseverlere hizmet veriyoruz. Özelikle yurtiçi ve yurtdışı bağlantılı olarak sanata yapmış olduğumuz katkılarından dolayı Üniversitemiz Motif Vakfı tarafından büyük ödüle layık görüldü. Bu da yaptıklarımızın dışarıda da temsiliyet açısından karşılığını bulduğunu gösteriyor” şeklinde konuştu.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zühal Arda ise, sergiye katılan ve serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. GİFSAD Başkanı Özkan Yegül de ev sahipliliğinden dolayı GAÜN yönetimine teşekkür ederek, amaçlarının fotoğrafı sevdirmek olduğunu söyledi.

Yurt içinden birçok seçkin fotoğrafçının eserlerinin yer aldığı sergi, 9 Ocak 2020 tarihine kadar GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlere açık olacak.