KBB Uzmanı Op. Dr. Secaattin Gülşen Hatem’de

Hatem Hastanesin’nde hasta kabulüne başlayan Dr. Gülşen’in ; Otoskleroz(kulak kireçlenmesi) cerrahisi , izsiz kapalı kulak zarı onarımı ameliyatları , Koklear implant(biyonik kulak ameliyatı), izsiz ağız içinden tükürük bezi ve boyun ameliyatları , vertigo(baş dönmesi) tanı ve tedavisi , tinnitus(Kulak çınlaması)tanı ve  tedavisi , burun eğriliği ameliyatları , kronik sinüzit ameliyatları , geniz eti ve bademcik ameliyatları , tiroidektomi , alerjik rinit tedavileri , horlama cerrahisi , baş boyun tümörleri ve kitleleri ameliyatları , konuşma ve ses bozuklukları tanı ve tedavisi  ,tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları içerisinde yer almaktadır.

İyi derecede İngilizce bilen Dr. Gülşen ; Ulusal Türk Otolarengoloji ve Baş-Boyun Cerrahisi Kongresi, Antalya 02-06 Kasım 2013 ,  Koklear İmplantasyon, Otoloji-Nörootoloji ve Odyoloji Kongresi, Gaziantep. 5-8 Eylül, 2013 ,  Video konferanslar, Adana 27-29.MART.2015 , Türk Rinoloji Kongresi, Antalya 22 - 25 Mayıs 2014 ,  Ulusal Türk Otolarengoloji ve Baş-Boyun Cerrahisi Kongresi , Antalya, 2016. , Kadavra Uygulamalı  İşitsel İmplantlar Kursu - Bau Tıp Eğitim Binası, Göztepe – İstanbul 3-4 Mart 2017 , Kadavra uygulamalı İşitşel İmplantlar(Koklear implant- Orta Kulak İmplantları- Kemiğe implante edilebilir implantlar)  kursu – World Hearing Center, Varşova- Polonya 29-31 Mart 2017), Temporal kemik diseksiyonu ve koklear implantasyon kursu-(Hannover Tıp Fakültesi, Hannover- Almanya 20-24 ekim 2017) , Vestibüler yaklaşımla transoral endoskopik tiroidektomi( Ağız içinden izsiz tiroidektomi) kursu-İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 15 Aralık 2017  İstanbul, ulusal ve uluslararası birçok  kurs , kongre ve toplantılara katılmıştır.

Dr. Gülşen’in Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği , Gaziantep Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneğine de üyelikleri bulunmaktadır.

Op. Dr. Secaattin GÜLŞEN

1985 yılında Niğde’nin Ulukışla ilçesinde doğan Dr. Gülşen  , ilk ve orta öğrenimini Çırtıman ilköğretim okulu ve ibn-i sina anadolu lisesinde tamamlamıştır.  2009 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Gülşen , aynı yıllar içerisinde yüksek lisansını da Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapmıştır. İhtisasını ise  2011-2015 yılları arasında Gazantep Üniversitesi Kulak burun Boğaz Ana Bilim Dalında tamamlamıştır.