GAÜN YDYO’DA YIL SONU ETKİNLİĞİ COŞKUSU

Etkinlik, Öğr. Gör. Cristina Manea Gültekin ve Öğr. Gör. Mehmet Emrah Şirinkaya'nın çalıştırdığı öğrencilerin münazarasıyla başladı. Ardından, Öğr. Gör. Zeynep Aydıngüler ve Öğr. Gör. Gizem Keken tarafından hazırlanan iki tiyatro skeci ile Öğr. Gör. Seçil Kabak'ın hazırladığı bilgi yarışması düzenlendi.

Öğr. Gör. Gökhan Bülbül'ün konuk sanatçı olarak yer aldığı ve Öğr. Gör. Muhammed Emin Yüksel tarafından yönetilen Gaziantep Üniversitesi Rock Müzik Topluluğu GAUN ROCK grubunun konseri, öğrenci ve akademik personelin şarkılara eşlik ettiği unutulmaz bir an olarak hafızalara kazındı.

Programda ayrıca, münazara ve tiyatro skeçlerinde yer alan öğrencilere ve onları çalıştıran akademik personele GAÜN YDYO Müdürü Prof. Dr. Emrah Cinkara tarafından sertifika ve hediye takdim edildi. Bilgi yarışmasında ilk üçe giren öğrencilere de ödüller verildi.

GAÜN Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Emrah Cinkara yaptığı açılış konuşmasında gençlerin bugünü bir bitiş değil, bir başlangıç olarak görmeleri gerektiğini vurgulayarak, bu günün onların akademik kariyer ve profesyonel yaşamlarına giden yolun anahtarı olduğunu ifade etti. İngilizcenin hayatlarının her alanında onlara eşlik edeceğini belirten Prof. Dr. Cinkara, bu özel günün hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.