ŞANFED Şahin’in yanında 

ŞANDER Başkanı Mahmut Haz, federasyona üye derneklerin başkan ve yöneticileri ile üyelerinin katıldığı toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Fatma Şahin ile AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ve AK Parti Şehitkamil Belediye Meclisi adayı Mehmet Haz da katıldı. 

6 dernekten oluşan Şanlıurfalılar federasyonu üyeleri Zümrüt Plazada görkemli bir kalabalıkla Fatma Şahin'e destek için toplandılar. Toplantıda konuşan ŞANDER Başkanı Mahmut Haz, Fatma Şahin’in Gaziantep için önemli hizmet yaptığını, kentte yaşayan Şanlıurfalıların da bu hizmetlerden yararlandıklarını belirterek, federasyona üye dernekler olarak Şahin’e destek amacıyla bir organizasyon düzenlediklerini belirtti. 

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Şanlıurfa ve Gaziantep’in bir olduğunu belirterek, “Biz şanlı ve gazi yapan değerlerimizi koruyup yaşatacağız. Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de kentimiz ve insanlarımız için hizmet üretmeye çalışıyoruz. 22 yıldır bu millete hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak yeni dönemde de yapacağımız çok güzel hizmetlerimiz var. Bu hizmetleri hep birlikte çalışarak yerine getirmeye çalışacağız. Destekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimiz daim eylesin” dedi.