Acarsan fark yaratıyor

Acarsan Holding’in, yenilikçi ürünleri, markalaşmaya odaklanması ve tüketici odaklı yaklaşımıyla öncü olduğunu belirten Acar, Forbes Middle East Özel Sayısının kapağında manşet oldu. 

Acarsan Holding ve bağlı ortaklıklarının, enerji, inşaat, gayrimenkul, otomotiv, tarımsal işleme ve sağlık gibi farklı sektörlerdeki yatırımları ve projeleri ile Türkiye ekonomisine olumlu katkılar sağladığını söyleyen Selim Acar, konuşmasına devamla, Acarsan Holding'in kurumsal felsefesi, faaliyet gösterdiği tüm sektörlere kadar uzandığını belirtti ve “Misyonumuz, faaliyet gösterdiğimiz her alanda en iyiye ulaşmak ve lider olmaktır” dedi. Güveni ilke edinen Acarsan Holding, yenilikçi ürünleri, markalaşmaya odaklanması ve tüketici odaklı yaklaşımıyla öncüdür’ dedi. Acar, sağlık sektöründe Acarsan Holding’in, Irak'ta dünya standartlarında, tam donanımlı ve yüksek kapasiteli altı hastanesinin teslimatını kısa süre önce gerçekleştirdiğini açıkladı. 

ANAHTAR TESLİMİ 

Acar, “İştirakimiz Universal Acarsan, projeyi yüksek kaliteli, uluslararası standartlarda gerçekleştirdi. İnşaat, tıbbi ekipman, bina yönetim sistemi ve hastane yönetim sistemi dahil olmak üzere projelerin çoğu anahtar teslimi olarak tamamlandı. Çeşitli sektörlerdeki tecrübemiz sayesinde yabancı yatırımcılar için güvenilir bir ortak olarak öne çıkıyoruz” dedi.