FATMA ŞAHİN: 'Gaziantep FK Bu Sene işi Sıkı Tutacak!'

Şahin, “Bir revizyon gerekiyor. Sıkıntı yaşamamak için işi baştan sıkı tutmak gerekiyor. Ciddi bir kaynak sorunu var. Sürdürülebilir bir mali kaynağı baştan oluşturmamız lazım. Herkes fikrini söylesin, herkes sahiplensin.”

MEMİK YILMAZ BÜYÜK EMEKLER VERDİ

Şahin, "Başkanımız Memik Yılmaz çok büyük emekler verdi. Kulübümüzün Süper Lig'de kalması çok önemli. Artık bundan sonra bir revizyon gerekiyor. Başkanımıza da onu söyledim. Çalışabileceği ve güçlü bir ekiple yoluna devam etmesi konusunda konuştuk. Vali, milletvekilleri, oda başkanları, STK'lar ve GAGEV yönetimi bir araya gelerek

Gaziantep Futbol Kulübü'nün geleceğini masaya yatıracağız. Bir revizyon gerekiyor.”

BAŞTAN İŞİ SIKI TUTMAK LAZIM

Sıkıntı yaşamamak için işi baştan sıkı tutmak gerektiğini belirten Şahin, “Takımın bu sezon ligde kalması için biz elimizden geleni yaptık. Yeni sezonda da bir revizyon gerekiyor. Onun için güçlü bir yönetim, güçlü bir takım oluşturmak lazım. Bu hafta toplantı yapmayı düşünüyorduk ama milletvekillerimiz Kızılcahamam toplantısındaydı. O nedenle yapamadık. Takımın ciddi bir kaynak sorunu var. Sürdürülebilir bir mali kaynağı baştan oluşturmamız lazım. Herkes fikrini söylesin, herkes sahiplensin. Biz elimizden geleni yaptık, yaparız da. Herkesin gücü ölçüsünde destek olması lazım. Onun toplantısını yapalım dedik. Önümüzdeki hafta olur inşallah. Bu kulübün taşıma suyla değil, güçlü bir ekonomik güçle yoluna devam etmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız” diye konuştu.